CBTTC&I

 Frontlit (510 gram/m2)

Is geschikt voor zowel binnen als buiten. Het is een halfmat of satijnglanzend materiaal en is geschikt voor hoge resolutie printwerk tot de maximale breedte van 5 meter. Voor grotere afmeting worden de geprinte delen aan elkaar gelast.

 

Mesh doek
Ook wel bekend als steigerdoek of in de reclamewereld ook wel ‘swank’ genaamd. Het doek is meestal 340 gr/m2 en wordt gekenmerkt door een ‘gaatjes’ structuur waardoor het een winddoorlatende eigenschap krijgt.
Mesh wordt veelal gebruikt voor (bouw)steigers, hekwerken, buisframes, bouwborden en is uitermate geschikt voor enorme afmetingen.
Mesh is leverbaar in verschillende uitvoeringen ‘gaatjes’ afhankelijk van het oppervlakte en winddoorlatendheid. De maximale printbreedte is 5 meter en grotere formaten kunnen eenvoudig aan elkaar worden gelast.

 

Backlit zeildoek
Backlit (460 gr/m2 tot 650 gr/m2) is speciaal ontwikkeld voor doeklichtreclames, verlichte reclamemasten e.d.
De opbouw van het doek geeft verlichting van achteren egaal door waardoor de uiting effen verlicht uitkomt. Dit speciale frontlit achtige doek is leverbaar tot een breedte van 5 meter.

 

Block-out doek
Block-out doek is een zwaar frontlit met een zwarte kern waardoor hoogwaardig dubbelzijdig printen mogelijk is. Ideaal voor bijvoorbeeld banieren, met desgewenst twee verschillende uitingen. Voor gebruik zowel binnen en buiten. Verkrijgbaar tot 5 meter breed.
 

Vrachtwagen zeildoek
Vrachtwagenzeil (900 gr/m2) is een zwaar, stevig en geschikt voor – uiteraard - schuifzeilen van vrachtwagens maar ook voor tenten en andere toepassingen.

 

Tennisdoeken
De bekende groene doeken langs de tennisbanen zijn van pvc vervaardigd en hebben een winddoorlatende functie. Meestal zijn ze voorzien van een zwarte opdruk, maar uiteraard is full colour ook mogelijk.
Voorzien van een brandvertraging en beschikbaar op een maximale breedte van 3 meter.

Enkele toepassingen treft uw aan onder het hoofdstuk voorbeelden. 

C.Broos Training, Trading, Consultancy & Interim activiteiten  |  info@cbttci.nl